Amentum ApS

Bellahøjvej 111

2720 Vanløse

Mail:
Telefon: 26 83 33 33

Hvem er Amentum

Amentum blev etableret i foråret 2008 af Peer Herlyng, med det primære formål, at skabe en virksomhed, som kan virkeliggøre ideer og gennemføre udviklingsprojekter for erhvervslivet.

Jeg har drevet selvstændig konsulent virksomhed indenfor udvikling af software og projektledelse i mere end 13 år. Vores erfaring er, at mange ressourcebesparende og effektiviserende projekter aldrig bliver gennemført på grund af mangel på tid, økonomi, overblik og viden om mulighederne. Det betyder, at potentialer ikke bliver realiseret, selvom det i mange tilfælde ved hjælp af dialogbaseret udvikling, kan lade sig gøre gennem en relativt kortvarig og dermed økonomisk rentabel proces.

Igennem årene har vi set mange succesfulde udviklingsprojekter og selvfølgelig også mindre succesfulde. Den erfaring har inspireret os til at kombinere Agile Development, best pratics og etableret frameworks med en interaktiv og visual prototyping proces, til en metode, hvorved udviklingsprojekter kan specificeres, styres og dokumenteres udenom traditionel projektledelse, men stadig kan resulterer i robuste og gennemskuelige applikationer. I mange tilfælde, endda hurtigere, billigere og uden at give afkald på kvalitet.

Vi oplever, at mange projekter og ikke mindst projekter, som udspringer af ideer, sagtens kan implementeres ved at fokuserer på behov og løsning, i en kombination af kendte teknologier og gennemprøvet løsninger.